GONDI ANILLA

ügyvéd

Anilla 2016-ban végzett jogászként az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Az Egyetem után egy független ügyvédi irodánál szerzett gazdasági és kereskedelmi jogi tapasztalatot, mielőtt csatlakozott volna a Jalsovszky Ügyvédi Iroda adójogi csapatához először ügyvédjelöltként majd ügyvédként, amit már több mint 5 éve erősít.

Az adótanácsadási csoporton belül Anilla az adójog szinte minden területét érinti, éppúgy foglalkozik cégcsoport restrukturálásokkal, nemzetközi adójogi ügyletekkel, mint olyan speciálisabb területekkel mint az IP-hoz kapcsolódó adókedvezmények, energiaadók vagy a munkavállalói javadalmazás. Az adótanácsadói csoport ez utóbbi területen teljesített magasszínvonalú tanácsadási munkáját 2019-ben a Wolters Kluwer is elismerte, amikor nekik ítélte az „év adójogi csapata” jogászdíjat.

Anilla a munka mellett a folyamatos fejlődést és tanulást is elengedhetetlennek tartja. Ezért is végezte el a Könyvvizsgáló Kamara adótanácsadói képzését, illetve szerzett nemzetközi adózási mesterfokozatot az Eötvös Loránd Tudományegyetem International and European Tax szakán. Az ügyvédi szakvizsgán nyújtott kiváló teljesítményére tekintettel pedig Nagy Judit díjban is részesült.

„Az adótanácsadás sem csak a számokról szól, azt is áthatják az emberi kapcsolatok.”